04.06.2008 16:55

Zjevení sv. Difa

Následující sdělení je zapsáno na památku těch, kteří položili za anime víru svůj život. Vše se tak vskutku stalo a já na svá stará kolena pod dohasínající svíčkou dopisuji události, které byly zjeveny prorokům Justinianovi a Marcovi. Vše vyložím tak, jak mi bylo sděleno jejich prorockou činností.

Ve věčnosti byl Animegami obklopen ničím. Ale všudypřítomná temnota ho netěšila. Proto stvořil lampu, která dávala světlo. Tu se Animegami nad svou dobrotou zaradoval.

Nyní, když bylo světlo, řekl si, že vytvoří něco k potěše svých očí. Tak dal Animegami vzniknout manze a anime. Tu si řekl: „Stvořím tvory ke slávě své. Tito tvorové blahořečit budou jméno mé skrze má díla.“

Když domluvil, štěstím mu ukápla slza do nicoty, A vznikla Země s jedinou pevninou, Tam Animegami seslal na zem tvory své a jméno "lidé" jim dal. Lidé vzdávali hold skrze svaté obrazy svému stvořiteli.

Jednoho dne však ze stínu povstal Zlosyn, Sám, nechtěn a závistiv, rozhodl se zkazit dílo Pánovo. Proto seslal na zemi pohromu, která kontinent rozdělila Rozehnal tedy lid bez jejich model na všechny strany.

Nestačilo mu však toto k ukojení nectnosti své. Rozhodl se stvořit planety plné vetřelců, Aby zkáza lidí dokonána byla.

Dlouho po této pohromě se Animegami rozhodl vyslat proroky, Kteří obnoví uctívání jeho a opět sjednotí lidstvo. Poskytl jim spoustu věrných následovníků, Kteří pod jménem Anime Inkvizice hájili Pánovo jméno.

Na konci jejich poutě dojde k zúčtování. Nebe se zaplní Bebopem a moře bude křižováno Modrou 6. Andělé vzlétnou a všemu lidu mangu rozhazovati budou, A pak nastane doba soudu.

Proroci stanou před lidem a vytáhnou spisy tlusté, V nichž lidské činy zapsány budou. Věrní otaku budou žít v nebi pospolu v přebytku, Však věrolomné si odvede prorok soudu, Black359 jeho jméno jest.

Utrpení věrolomných bude převeliké, Prorok soudu vládne 359 mučeními, která vztáhne na ty, Kteří nepřijali a ošklivili dílo Pánovo. Spolu se Zlosynem věčně za svou vinu pykati budou.

 

—————

Zpět